IT voor iedereen die een computer gebruikt.Stel je voor dat je zonder moet!
"Mijn vrouw. En Robbert van Elementa. Meer heb ik niet nodig."

- W. de Kleer

ICT

werkplek- en netwerkbeheer

Het belangrijkste in ons vak als ICT-er is de medewerk(st)er achter úw balie. Als zij blij is, zijn wij het ook. IT gaat om mensen, niet om computers. Dus moet het goed zijn.

U kunt ons bellen (0341559697), wij lossen het probleem op.
Toegepaste ICT. Beheer met oog voor de menselijke maat.
Ook voor particuliere klanten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Elementa, sinds 1992

We werken in de ICT sinds WordPerfect 4.1 en zagen in die tijd van alles voorbij komen. Zo lang bestaan is een pré, zeker als je bij de tijd blijft. We zijn er allround van geworden, garanderen u betrokkenheid, snelheid en helderheid.

ICT is te mooi om er een zooitje van te maken.

Ook toe aan verbetering?

Neem contact op

Server in nood

HP server ingestort. Klant had het vertrouwen in de ICT-er al opgezegd maar dat hielp de server nog niet in de lucht. Ze belde ons. We hebben èn goed geluisterd èn de server opgehaald. Na wat zoeken bleek het een probleem te zijn dat we met een voeding uit Kopenhagen konden verhelpen.

Mail kapot

240.000 mailtjes zijn teveel voor de mailservice in deze machine, hij raakt de weg kwijt. Wat de oorzaak ook is, we moeten zorgen dat deze informatie bereikbaar en bruikbaar blijft. Secuur klusje, we gaan exporteren en plaatsen de mail van de kwetsbare stand-alone omgeving in een solide cloud. Altijd bruikbaar, altijd bereikbaar maar zonder het gevaar van crashes en dataverlies.

Artsenpraktijk

Netwerk aangelegd bij een artsenpraktijk. Server, terminal server, workstations en terminals, maatwerk-software met aparte printeraansturing en verschillende partijen die componenten aanleverden. Desondanks systeem succesvol opgeleverd.