Server in nood

HP server ingestort. Klant had het vertrouwen in de ICT-er al opgezegd maar dat hielp de server nog niet in de lucht. Ze belde ons. We hebben èn goed geluisterd èn de server opgehaald. Na wat zoeken bleek het een probleem te zijn dat we met een voeding uit Kopenhagen konden verhelpen.

Mail kapot

240.000 mailtjes zijn teveel voor de mailservice in deze machine, hij raakt de weg kwijt. Wat de oorzaak ook is, we moeten zorgen dat deze informatie bereikbaar en bruikbaar blijft. Secuur klusje, we gaan exporteren en plaatsen de mail van de kwetsbare stand-alone omgeving in een solide cloud. Altijd bruikbaar, altijd bereikbaar maar zonder het gevaar van crashes en dataverlies.

Artsenpraktijk

Netwerk aangelegd bij een artsenpraktijk. Server, terminal server, workstations en terminals, maatwerk-software met aparte printeraansturing en verschillende partijen die componenten aanleverden. Desondanks systeem succesvol opgeleverd.

Accountant in de Cloud

Startup in de accountancy met samen > 40 jaar ervaring wil een kantoororganisatie die bij de tijd past. Veel cloud- browserapps, online boekhouding, mobiel werken op mac's en telefoons. Office365 voor Word, Excel en Outlook.

Voor een rapportage applicatie met Officekoppelingen gebruiken we een VPS (virtuele private server) in een datacentrum. Deze windows machine is overal bereikbaar, valt nooit uit en kan niet kapot. Dat geeft zekerheid aan een accountant.

Daarnaast leveren we hosting van de website, maildiensten en voor 't gemak wifi in het kantoor ;)

Website

Projectmanagementbureau over naar Office365

We zetten het bedrijf over op Office365 voor mail en agenda en gebruiken de lokale opslagschijf, samen met storage in de cloud, voor de data. Printers en scanners op de lokale PC, telefoons op dezelfde manier verbonden als de desktops, en de UPC Zakelijk verbinding zorgt voor de connecties. De dubbel-gebackupte cloud storage zorgt dat oude data, projecten van jaren her, nog tot in lengte van jaren bereikbaar is. Zonder in de weg te staan. En zonder veel te kosten.