Het site platform

Voor de nieuwe site wilden we een platform dat snel uitgerold kan worden en vanzelf zijn werk doet. Of dat gelukt is kunt u het beste zelf beoordelen, wij zijn wijs met de elementa.nl-site. Voor snelle sites raden mensen vaak WordPress aan. "Want dat kost niets". Fact of life is dat niets gratis is, en voor snelle projecten is het echt niet zo goed, tegen de tijd dat je klaar bent is het volgende maand.

Serieus waar, ons site-platform helpt u inderdaad in no time aan een website.

Bel voor meer informatie 0341-559697

Meer omzet in de webwinkel dankzij optimalisatie

We hebben de afgelopen 8 weken veel werk gestoken in de vindbaarheid en remarketing van een webwinkel. Het nieuwe beleid heeft gewerkt, de klant mailt ons: "Graag wil ik jullie even laten weten dat november de beste maand was v.w.b. de online webomzet sinds het begin van onze webshop in 2012. Ik hoop dat we deze stijgende lijn goed kunnen vasthouden. Tot nu toe ziet de eerste week van december er ook al goed uit!"

Web kan groot maar hoeft niet

Winkeliersvereniging De Enk in Ermelo organiseert ieder weekend wel iets, een foodmarkt, een talentenjacht, een fiets-party, whatever. Ze brengen leven in hun brouwerij en hebben dus wat te vertellen. Niet teveel, gewoon iedere week vertellen wat je gaat doen en dat goed combineren met social media. Het Hart van Ermelo woont op een mini-site van ons, we hebben die in voorraad en kunnen snel aanpassen en schalen op de maat van de gebruiker. Voor hethartvanermelo.nl hebben we een timer ingebouwd dat alleen de courante activiteit in beeld komt, if not dan zie je de basispagina. Daarmee realiseren we voor slechts een bedragje een site die altijd de goede boodschap verkondigt, altijd actueel is en er ook nog lekker uit ziet. Meer is ook niet nodig.

Website

GoeieKoeien.nl

GoeieKoeien, de webwinkel waar u samen een koe kunt kopen. Mals, duurzaam rundvlees van koeien die in het land liepen, goed gevoed zijn en gegarandeerd geen preventieve antibiotica kregen. Vlees waarvan u weet waar het weg komt, uit de regio Harderwijk.

Website

Boykie jongenskleding

Typisch gevalletje webshop. Strak vormgegeven, goed gevonden in Google, makkelijk te onderhouden en voorzien van de wereld aan snufjes en handigheidjes. Wij houden er van.

Website

Webapp voor winkelgebied de Enk

Voor winkelgebied de Enk in Ermelo hebben wij een webapp gemaakt. Deze app staat vol met allerlei aanbiedingen van winkels die zich in de Enk bevinden.

Website

Website en webwinkel voor De Jong Marinelife

Voor De Jong Marinelife hebben wij een website en webwinkel gebouwd. Hierdoor kunnen klanten nu makkelijk en snel het meest geweldige assortiment zoutwater vissen van over de hele wereld van Europees grootste leverancier via de webwinkel bestellen.


Website