Café Fest Amsterdam

Bij Café Fest in de Wibauthof in Amsterdam hebben wij wifi aangelegd in het café en op het terras. 

Website

Wifi voor Adidas in Rotterdam

Adidas zet een cube neer in Rotterdam met ledschermen all over the place. Wij verzorgden de point to point verbinding omdat er op het Eendrachtsplein niet voldoende internet beschikbaar was voor de aansturing en de publiekservaring.

Sandy Hill Zandvoort

Sandy Hill is een sfeervolle strandtent in Zandvoort. Veel internet is er niet op het strand, de dichtsbijzijnde DSL centrale staat op 5 km afstand maar dat wil niet zeggen dat de wifi niet moet werken. We dekken met een mobiele oplossing het hele terrein af, voor zowel de handhelds van eb.nl als voor de gasten. Kan in het najaar weer afgebroken worden en volgend jaar is het er dan weer.

Wifi-verhuur aan de Winkel van Sinkel in Utrecht

Bij de Winkel van Sinkel in Utrecht leggen we een tijdelijk wifi netwerk aan voor een congres waar 1000 devices worden gebruikt.

Blooker Amsterdam

Blooker, cafe en hangout voor al die mensen in de torens rondom het Amstelplein in Amsterdam, heeft nu wifi van Elementa-wifi.nl. Want dat hadden we in Schinkelhaven ook gedaan en dat was bevallen.

Wifi voor Le Grand Départ van de Tour de France in Utrecht

Rondom de Tour de France heeft de gemeente Utrecht aan Elementa Wifi Specialisten een wifi-oplossing gevraagd. Vanaf het dak van het Stadskantoor, het Provinciehuis en kantoren in Papendorp hebben we een straalverbinding gelegd naar locaties in en rond de stad. Bij de ontvangststations hebben we een wifi-netwerk aangelegd waar de organisatie op kon werken.

Wifi voor Reed Business op de Social Enterprise Day in Utrecht

23 mei organiseert Reed Business (Elsevier) in Utrecht een congres onder de titel Social Enterprise Day. Elementa is gevraagd om de wifi te verzorgen voor de congresgangers in het NUtrecht complex.

NUtrecht is een ruwe en vruchtbare plek waar leven, leren en werken op een unieke manier bij elkaar komen. Startende ondernemers, jong of oud, zijn welkom om zich te vestigen in NUtrecht, er van elkaar te leren en elkaar te helpen hun eigen zaak op te starten en door te ontwikkelen.

Wifi voor Sophies Kunstprojecten Utrecht

Sophies Kunstprojecten in Utrecht verhuurt werkruimtes en ateliers in bedrijfsverzamelgebouwen. Op de Concordiastraat hebben wij een nieuw bedraad netwerk en openbare wifi aangelegd. Huurders kunnen kiezen of ze gebruik maken van de openbare voorzieningen maar kunnen ook een eigen netwerk aansluiten.

Bungalowpark Boks Garderen

Met Televes apparatuur hebben we over het kabelnetwerk een wifi oplossing uitgerold. Iedere bungalow heeft een eigen modem met eigen inlog, aan het begin zit een 500mbit Ziggo kabel. Resultaat: veilig en voordelig internet op het niveau dat de recreant verwacht

Website

Wifi in het winkelgebied van Ermelo

Op verzoek van het gemeentebestuur leggen we een wifi netwerk aan in het winkelgebied. Het netwerk bestaat uit een net van elkaar overlappende toegangspunten, de internettoegang betrekken we van de ondernemers. Het wifi netwerk is goedkoop, eenvoudig te onderhouden en doeltreffend. Uitbreiding is mogelijk.

WiFi in de Winkelhof van Bergambacht

Tussen Sint en Kerst 2014 leggen we wifi aan in het winkelgebied van Bergambacht. De Winkelhof is een krachtig regionaal winkelcentrum waar een vooruitstrevend bestuur geen gelegenheid onbenut laat om verder te komen en te groeien. Wij leveren hen een wifi netwerk in de hele Hoofdstraat zodat klanten en bezoekers zich niet alleen in het rijk gesorteerde winkelbestand kunnen vermaken maar ook online een stap verder kunnen zetten.

Website

Restaurant Brambergen in s-Graveland heeft nu ook wifi

Brambergen is het nieuwe restaurant bij het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's Graveland (bij Hilversum). We leverden de DSL-verbinding en verzorgen de telefonie. Onze wifioplossing was vooraf geconfigureerd en we hoefden het slechts te monteren. Binnen en buiten het pand is er nu meer dan voldoende bereik.

Website

Wifi in het bos voor camping de Rimboe in Ermelo

Ik sta hier middenin een bos, een recreatiepark met vakantiewoningen en camping voor passanten. We hebben hier zojuist een 65 mbit internetverbinding heen gebracht via een verbinding van een halve kilometer (draadloos, een soort über wifi). Het deel rond de publieke gebouwen richten we in met onze normale apparatuur maar de vakantiewoningen een kilometer verderop kunnen niet bedraad bediend worden: we leggen een verbinding aan en brengen 65m/s van de ene naar de andere plek. Magic. Snoeiplan aangepast want dat bos heeft de neiging tot dichtgroeien. Ondertussen ook met klimtuig en al in een antennemast geklommen. Hangend op 10 meter hoog met de handen los de boel monteren.

Bedrijfsverzamelflat in Amsterdam nu ook wifi van Elementa

In een groot en hip(ster) & jong bedrijfsverzamelgebouw tegenover het Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam hebben ze nu ook wifi van Elementa. Die oudere man in Driebergen had het een uurtje later. #iedereenblij met wifi van elementa-wifi.nl

Wifi in Dominicanenklooster Zwolle

De manager van het Dominicanenklooster in Zwolle zocht een wifi specialist om in het klooster wifi aan te leggen. Na een inventarisatie is de lokatie uitgemeten en hebben we een ring van wifi punten rond de binnentuin aangelegd. Daarmee kunnen alle zalen, zelfs de kerkzaal, voorzien worden van snel draadloos internet. Prachtige omgeving om te werken natuurlijk, en het resultaat was er naar: snel en efficiënt aangelegd en sindsdien zonder storingen in de lucht.

Website

Wifi voor Belgisch Restaurant Lieve Amsterdam

We deden eerder al Buuf op de Overtoom en nu belde Lieve, Belgisch Restaurant op de Herengracht, of we de wifi kunnen fixen want het is niet goed. Gedaan, en ook de rest van het netwerk aangepakt. Leuke mensen en een top restaurant, nu ook met Wifi.

WiFi bij Kinderopvang Haarlem

Een prachtig schoolgebouw uit 1912 en een slepend wifi probleem waardoor sommige groepen hinder hadden bij de kind- en aanwezigheids-registratie. Dit was echt een kwam-zag-overwon klus, binnen 50 minuten was het probleem de wereld uit. We voegden onze wifi apparatuur toe aan het netwerk, keken toe hoe de configuratie werd opgepikt en zagen dat de dekking was toegenomen maar ook dat het uitval probleem dat in de groepen aanwezig was opgelost was.

Website

Wifi in de parkeergarage in Nijkerk

Gemeente Nijkerk voert digitaal parkeren in. Je kunt nu het parkeergeld betalen via een app. Maar dan moet die app het natuurlijk wel doen. Wij hebben daarom wifi aangelegd in een parkeergarage in het centrum van Nijkerk.

Café Schinkelhaven heeft nu ook goed werkende wifi

Via de vrienden van Buuf kwam de eigenaar van Café Schinkelhaven aan de Amstelveenseweg in Amsterdam bij ons. De wifi is al jaren slecht en moet echt beter. Op een zondagmiddag het systeem in 10 minuten de lucht in geholpen en met de plaatsing van één kastje een tevreden klant gemaakt die ook van onze andere diensten gebruik maakt.

Café-Restaurant Blooker Amsterdam

Blooker is een Café-Restaurant dat zich in een karakteristiek huisje op het Amstelplein in Amsterdam zich bevindt. Voor dit Café-Restaurant hebben wij een openbare en gesloten WiFi aangelegd.

Website

Ben's Dream Hoenderloo

Midden op het mooie veluwe hebben wij voor het recreatiepark Ben's Dream in Hoenderloo verschillende WiFi plekken aangelegd. Zo hebben we rondom het zwembad en in een aantal bungalows WiFi aangelegd. 

Website

Gratis Wifi voor de Schaapskooi in Ermelo

Midden op de veluwe in de bossen hebben wij voor de Schaapskooi in Ermelo gratis WiFi aangelegd. Zo kunnen alle bezoekers en medewerkers van openbare WiFi midden in de bossen genieten.

Website

WiFi voor Buuf Amsterdam

Voor BUUF hebben wij WiFi aangelegd. Dit Café in Amsterdam ligt aan de altijd gezellige Overtoom. en neemt je helemaal terug naar de jaren 60 en 70 bovendien kan je hier lekker eten en werken.

Website