Betrouwbaar en snel!Zoals al uw webprojecten moeten gaan

Web specialisten

van site tot app tot online oplossing

Mooiere websites die beter worden gevonden. Applicaties die het bedrijfsproces ondersteunen.
Want web is meer dan internet. Een woninginrichter die 't van maatopname tot planning regelt via onze webapp, de webshophouder met haar assortiment en de vraag hoe zij 't op neemt tegen de Zalando's van deze wereld.

Dat kan ze. Dat is ons vak.

Onze responsive designs doen het op elk apparaat goed, de aantrekkelijke vormgeving boeit en houdt bezoekers vast, de techniek en security stelt gerust. We doen wat we nu het beste kunnen. En volgend jaar zijn we weer beter geworden.

Senior webtechniek. De kennis en de fantasie om met u aan geweldige producten te werken.

Het site platform

Voor de nieuwe site wilden we een platform dat snel uitgerold kan worden en vanzelf zijn werk doet. Of dat gelukt is kunt u het beste zelf beoordelen, wij zijn wijs met de elementa.nl-site. Voor snelle sites raden mensen vaak WordPress aan. "Want dat kost niets". Fact of life is dat niets gratis is, en voor snelle projecten is het echt niet zo goed, tegen de tijd dat je klaar bent is het volgende maand.

Serieus waar, ons site-platform helpt u inderdaad in no time aan een website.

Bel voor meer informatie 0341-559697

Meer omzet in de webwinkel dankzij optimalisatie

We hebben de afgelopen 8 weken veel werk gestoken in de vindbaarheid en remarketing van een webwinkel. Het nieuwe beleid heeft gewerkt, de klant mailt ons: "Graag wil ik jullie even laten weten dat november de beste maand was v.w.b. de online webomzet sinds het begin van onze webshop in 2012. Ik hoop dat we deze stijgende lijn goed kunnen vasthouden. Tot nu toe ziet de eerste week van december er ook al goed uit!"

Web kan groot maar hoeft niet

Winkeliersvereniging De Enk in Ermelo organiseert ieder weekend wel iets, een foodmarkt, een talentenjacht, een fiets-party, whatever. Ze brengen leven in hun brouwerij en hebben dus wat te vertellen. Niet teveel, gewoon iedere week vertellen wat je gaat doen en dat goed combineren met social media. Het Hart van Ermelo woont op een mini-site van ons, we hebben die in voorraad en kunnen snel aanpassen en schalen op de maat van de gebruiker. Voor hethartvanermelo.nl hebben we een timer ingebouwd dat alleen de courante activiteit in beeld komt, if not dan zie je de basispagina. Daarmee realiseren we voor slechts een bedragje een site die altijd de goede boodschap verkondigt, altijd actueel is en er ook nog lekker uit ziet. Meer is ook niet nodig.

Website

"Jullie CMS werkt zo makkelijk, gaat echt vanzelf"

- R. de Graaff