Elementa verzorgt perfecte wifi & tijdelijk of vast internet op kantoren, in de horeca, op festivals en tijdens events en congressen. Ook in minder veeleisende situaties, zoals thuis
"Klanten zijn blij met WiFi in het winkelgebied van de Stationsstraat"

Heeft u last van slechte wifi?

Sinds we breedband hebben komt de wifi van het modem van de provider en dat modem woont in de meterkast. Wifi kost geen geld, want je krijgt het gratis met je modem. Grote klacht? Wifi werkt niet. Klopt. De wifi in die modems is niet zo sterk en ieder wandje dat-ie tegenkomt is een obstakel waardoor de kracht - en de snelheid - vermindert.

Oplossing? Zorg altijd voor zo weinig mogelijk wanden tussen u en de wifi. En neem dat gerust letterlijk want wifi maakt niet de bochten die wij maken, wifi loopt niet rond de kelderkast en daarna de trap op, wifi gaat in een rechte lijn. Dus tel even mee (stel, u heeft geen wifi in de slaapkamer) en trek een rechte lijn tussen u en de meterkast: het signaal moet de meterkast uit (1 wand), ontmoet een trap (1 wand) en komt via de muur je slaapkamer in (3e wand). De meeste wifi kan niet eens twee wandjes aan dus na die derde kan je ’t vergeten.

Geen zin in investeren? Hang dan het modem buiten de meterkast, dat scheelt de wereld. Wilt u ’t goed? Bel ons, en natuurlijk kost dat geld maar dat heb je er voor over want wifi is ’t handigste wat er is.

We hebben hier een flyer over gemaakt, u kunt 'm downloaden van onze site.

Café Fest Amsterdam

Bij Café Fest in de Wibauthof in Amsterdam hebben wij wifi aangelegd in het café en op het terras. 

Website

Wifi voor Adidas in Rotterdam

Adidas zet een cube neer in Rotterdam met ledschermen all over the place. Wij verzorgden de point to point verbinding omdat er op het Eendrachtsplein niet voldoende internet beschikbaar was voor de aansturing en de publiekservaring.

Sandy Hill Zandvoort

Sandy Hill is een sfeervolle strandtent in Zandvoort. Veel internet is er niet op het strand, de dichtsbijzijnde DSL centrale staat op 5 km afstand maar dat wil niet zeggen dat de wifi niet moet werken. We dekken met een mobiele oplossing het hele terrein af, voor zowel de handhelds van eb.nl als voor de gasten. Kan in het najaar weer afgebroken worden en volgend jaar is het er dan weer.


WiFi Specialisten

Ook voor uw WiFi netwerk

Van de aanleg van WiFi hebben wij een specialisme gemaakt. We leveren een WiFi oplossing waar u van op aan kunt, die makkelijk en stabiel is, eenvoudig te controleren is, en niet zo veel kost. Daarin zijn we uniek.

Zoveel WiFi projecten kampen met problemen. We wilden dat beter doen en gingen er voor zitten om te zoeken naar andere ideeën en betere apparatuur. Dat is gelukt. Onze oplossingen zijn lichtgewicht, sterk en stabiel en kosten een fractie van wat soms gevraagd wordt. We verhuren ook, ideaal voor eenmalige evenementen, congressen en seminars.

Zorgeloos WiFi? Bel 0341559697

Maak een afspraak  Meer informatie

Succesvolle installaties

We leverden wifi met succes bij de Tour de France in Utrecht, in het gehele winkelgebied van Ermelo en in dat van Bergambacht en Zeewolde. Tijdens manifestaties in De Winkel van Sinkel in Utrecht, winkelcentra in Lelystad en kantoorgebouwen in Rotterdam. Tijdens een congres van Reed Business in Utrecht, op Recreatieparken De Woeste Hoogte en In de Rimboe in Hoenderloo. etc.

Horeca doen we ook, in Amsterdam draaien we onder meer bij Belgisch Restaurant Lieve, Cafe Schinkelhaven, Café Fes en bij Buuf op de Overtoom, en hebben we een installatie draaien bij de terrassen op het Leidseplein. In Voorthuizen bij De Bunckman, in Barneveld bij De Hebberd. En dit is maar een greep uit de locaties want bij particulieren werkt het net zo goed: in Haarlem, Amsterdam, Rotterdam en Hilversum, Harderwijk en Ermelo.

Waar werkt het niet eigenlijk? Het Mauritshuis in Rotterdam, een studio complex waar 30 mensen wonen. Bij Equal Yoga, een yoga school in Amsterdam hangen we, zelfs in een klooster in Zwolle verzorgt Elementa de WiFi. Op stapel staan projecten op het strand van Zeewolde, en bij het Recreatiecentrum De Haeghehorst in Ermelo. Daar gaan we, net zoals bij Boks Bungalows in Garderen, het coax netwerk voorzien van Televes apparatuur en zetten we in iedere bungalow een eigen wifipunt neer (over coax). De open ruimte vullen we met onze bijzondere wifi apparatuur.