WiFi Specialisten

Wij leggen ook uw WiFi netwerk aan

Van de aanleg van WiFi hebben wij een specialisme gemaakt. We leveren een WiFi oplossing waar u van op aan kunt, die makkelijk en stabiel is, eenvoudig te controleren is, en niet zo veel kost. Daarin zijn we uniek.

Zoveel WiFi projecten kampen met problemen. We wilden dat beter doen en gingen er voor zitten om te zoeken naar andere ideeën en betere apparatuur. Dat is gelukt. Onze oplossingen zijn lichtgewicht, sterk en stabiel en kosten een fractie van wat soms gevraagd wordt.

Zorgeloos WiFi? Bel 0341-559697 of stuur een mailtje.

WiFi in theater, school, gemeentehuis, camping, caféterras, winkelcentrum, dorpsstraat of stadsdeel kan heel goed voor een normaale prijs. In december 2014 monteren we een wifi-netwerk in de Winkelhof, het winkelgebied van Bergambacht. We leverden wifi al met succes in het gehele winkelgebied van Ermelo en tijdens manifestaties in De Winkel van Sinkel in Utrecht. Het hangt in winkelcentra in Lelystad en in kantoorgebouwen in Rotterdam, Amsterdam en Haarlem. In kinderdagverblijven en de horeca. In Amsterdam draaien we bijvoorbeeld bij Belgisch Restaurant Lieve en bij Buuf op de Overtoom. In Voorthuizen bij De Bunckman, in Barneveld bij De Hebberd, etc. etc. Uiteraard werkt het bij particulieren en kleine locaties net zo goed: in Haarlem, Amsterdam, Den Haag en Hilversum, Harderwijk, Putten, Amersfoort . Waar niet eigenlijk? Zelfs in een klooster in Zwolle verzorgen we de WiFi.


Terug